La Fiscalia ha presentat 100 vídeos com a prova del delicte de rebel·lió. Bàsicament són els discursos de Jordi Sànchez, Jordi Cuixart i Carme Forcadell i les càrregues policies de l'1-O que intenten demostrar que la policia es va haver de defensar davant la resistència pacífica dels manifestants que anaven a votar.

Entre els vídeos n'hi ha un que la defensa de Jordi Cuixart va impugnar. Un muntatge on es barregen imatges del dispositiu policial davant la conselleria d'economia i del que hi havia a les portes de la seu de la CUP el 20-S. Doncs avui el ministeri públic l'ha intentat colar. Marina Roig ha saltat a l'instant per fer notar que aquest vídeo estava impugnat. I Manuel Marchena en comptes de fer-lo retirar ha dit que es tingués en compte en l'informe final, però l'ha deixat passar.

 

L'altra vídeo que s'ha colat és el del discurs de Carme Forcadell davant el TSJC la tarda del 21-S per manifestar el rebuig als escorcolls i les detencions dels alts càrrecs el dia abans.

El vídeo ja es va visionar durant la declaració de Forcadell al principi del judici. 

Els vídeos s'han anat posant sense solta ni volta. Agrupats en diferents suports informàtics, no han seguit cap ordre. Ni per dates ni per fets, ni per actuacions policials o discursos polítics. En cap d'ells s'ha vist un alçament violent armat, que és el que demana el codi penal per que hi hagi delicte de rebel·lió.

Vídeos amb manifestants asseguts a terra, regalant clavells, mossos intentant negociar amb els votants i polciies espanyols carregant contra la multitud. En cap d'ells es veu ni cap patada als testicles dels policies, ni les cares de ràbia que van relatar els agents quan van comparèixer com a testimonis.