El dia que comença el judici al procés, Òmnium Cultural ha distribuït el primer número del diari Judici a la Democràcia

Es tracta d'un periòdic en paper, que també es pot descarregar digitalment, del qual aquest dimarts 12 de febrer se'n repartiran 120.000 exemplars a Barcelona, a l’àrea metropolitana i a 42 comarques més.

El rotatiu té un total de vuit pàgines i està imprès amb tinta negra i vermella. Cap altre color. Principalment, a través d'entrevistes, articles i reportatges denuncia la vulneració de drets fonamentals per part de l’Estat espanyol, el paper de l’extrema dreta com a acusació popular, el pronunciament en contra de la repressió d’entitats internacionals pro drets i les nombroses sentències judicials polèmiques de casos com el de La Manada, de la banca i les hipoteques i en contra de la llibertat d’expressió.

En aquesta primera impressió també s’hi pot llegir una entrevista a l’advocada de Jordi Cuixart, Marina Roig i un perfil de l’actor Alberto San Juan, entre altres continguts. 

Aquest matí, Judici a la Democràcia, s'ha distribuït a les principals estacions de tren del territori, però també es pot adquirir a través de la pàgina web