El fiscal Javier Zaragoza ha fet el ridícul en l'interrogatori al president de la Crida i exlíder de l'ANC, Jordi Sànchez, en utilitzar com a prova de càrrec un mail que una tercera persona li va enviar proposant-li concentracions davant l'1-O. La xarxa ha esclatat en veure l'estratègia fallida del fiscal.

El fiscal ha exhibit un suposat correu electrònic que hauria rebut Sànchez el 28 de setembre del 2017, tres dies abans del referèndum, on un home que es diu Xabi Strubell li exposa una “estratègia per a bloquejar amb vehicles” els carrers pròxims als col·legis electorals, per impedir l’acció policial.

 judici procés jordi sànchez mail tractors

Aquestes han estat algunes de les reaccions, que s'exclamaven del fet que es culpi algú dels correus que rep. No s'han estat d'ironitzar amb els correus brossa i els publicitaris.

En la seva resposta, Jordi Sànchez ha constatat que el mail no té resposta i que ni tan sols en tenia coneixement. “És el primer cop que veig aquest correu, no recordo haver-lo llegit abans”, ha assegurat el dirigent sobiranista. I ho ha comparat amb els whatsapps del dirigent del PP Ignació Cosidó sobre el jutge Manuel Marchena.