El president Carles Puigdemont ha aplaudit a la xarxa l'argumentació feta per l'exconseller Josep Huguet en relació a l'angoixa que assegura que va patir la secretària del jutjat número 13 de Barcelona, Montserrat del Toro, el 20-S. Davant l'angoixa de la secretària, Puigdemont recorda l'angoixa que també va haver de viure el conseller Joaquim Forn i la seva família quan va tornar a Barcelona procedent de Brussel·les l'1de novembre del 2017.

"Voldria recordar la càlida "rebuda" que va tenir el conseller @quimforn i la seva família a l'aeroport del Prat, amenaçat, insultat i assetjat". I afegeix, "No li van cantar el Virolai", referint-se a l'ambient festiu que hi va haver als voltants del departament d'Economia el 20-S.

L'exconseller Huguet mostra inicialment la seva empatia davant l'angoixa que va relatar Montserrat del Toro durant la seva compareixença al judici al procés, però li recorda que ser servidor públic porta implícit ser objecta de protestes ciutadanes. Huguet va més enllà i sosté que "només un malaltís desig de notorietat o pitjor l'opció d'esdevenir la coartada per al relat incriminatori elaborat pels poders ocults de l'Estat, pot explicar el cúmul de falsedats, la teatralització victimista I els falsos testimonis de la secretària en el judici".

Davant d'això afegeix que espera que "els responsables polítics de primer nivell que no sabien, els de segon nivell que són els directors de l'execució I els peons funcionaris o policies que van executar i que es dedicaran a mentir, tenint l'obligació de dir la veritat, siguin acusats d fals testimoni".