"Fer negacionisme a aquestes alçades traspassa la línia del que és ridícul". Així ha contestat la portaveu del Govern, Elsa Artadi, a la declaració davant el Tribunal Suprem de l'exdelegat del govern espanyol, Enric Millo, i altres càrrec de l'executiu de Mariano Rajoy, negant les carregues policials de l'1-O. 

"Les imatges es van veure arreu del món", ha defensat, criticant també que "l’únic lloc on no es poden veure és al Suprem, perquè Marchena creu que no és rellevant".

En aquest sentit, Artadi ha tornat a carregar contra la policia espanyola i la Guàrdia Civil per les càrregues policials i ha defensat que aquest és l'únic delicte que s'hauria d'estar jutjant al Tribunal Suprem. "’L'única violència va ser la de la policia i la Guàrdia Civil. Aquest és el delicte que s'hauria d'estar jutjant ara mateix", ha defensat.

A més, també ha retret que els testimonis del govern espanyol -Mariano Rajoy, Soraya Sáenz de Santamaría o Juan Ignacio Zoido- diguin que no recorden res i ha posat de manifest que les acusacions no han fet ni tan sols l'intent de demostrar el relat de la violència en els interrogatoris als presos. "En cap cas han fet un intent de justificar lo injustificable", ha afegit.

La portaveu del Govern ha fet aquestes declaracions en la roda de premsa posterior al Consell Executiu celebrat aquest dimarts, i just després que Millo testifiqués davant el Tribunal Suprem. En la mateixa roda de premsa, i preguntada pel requeriment que ha fet Ciutadans al Govern perquè treguin el llaç groc de la façana de l'edifici durant el període electoral, Artadi ha contestat que "no ens ho hem plantejat en absolut".