Els presos i preses polítiques que van ser traslladats aquest divendres a les presons madrilenyes de Soto del Real i Alcalá Meco ja estan instal·lats als respectius mòduls en cel·les individuals. A partir d'aquest dissabte, els líders independentistes ja poden començar a rebre visites de familiars i integrar-se a la rutina de les presons. Per aquest motiu, els presos han compartit les noves adreces on poder enviar cartes.

Pel que fa a Dolors Bassa i Carme Forcadell, les dues han compartit a través de les xarxes la nova adreça on dirigir-los les cartes. Cal recordar que és important escriure el nom de les preses al sobre i indicar-hi el remitent. 

L'adreça és la següent: Centro Penitenciario Madrid I, Mujeres - Mód. B2. Carretera de Alcalá-Meco, km. 4,5 28805 Alcalá de Henares (Madrid)

La resta de presos polítics, Jordi Turull, Oriol Junqueras, Raül Romeva, Josep Rull, Joaquim Forn, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, també han fet una crida a enviar correspondència a la presó de Soto del Real. En el cas dels set homes, l'adreça és la següent: Módulo 10 – Centro Penitenciario Madrid V, Soto del Real. M-609, km 3.5, 28791 Soto del Real, Madrid.

Adreces presos polítics