L'advocat de l'exiliada Clara Ponsatí, Aamer Anwar, ha assegurat que Espanya actua amb "revenja judicial". A tres dies de l'inici del judici, i en una entrevista al FAQS de Tv3, Anwar es mostra sorprés pel fet que el partit d'extrema dreta Vox no hagi quedat exclòs com a acusació particular i ha denunciat que no es permeti l'entrada d'observadors a dins el judici. 

"On és la justícia?", es pregunta en aquest sentit, després de criticar queno hi hagi "preocupació sobre la relació que hi ha entre jutges i polítics que busquen la persecució dels líders catalans". 

Pel que fa a la situació dels exiliats, Anwar assegura que si es reactiva l'euroordre defensaran "que Espanya està actuant amb una revenja judicial"  i ha defensat la importància "que els exiliats exposin el què passa a Catalunya". "Ponsatí, Puigdemont i la resta estan disposats a exposar la manca d'imparcialitat", ha afegit.

Per acabar, l'advocat ha alertat que "Espanya no vol negociar" sinó que "vol dictar els seus termes" i ha avisat als independentistes: "no busqueu solucions a Europa, no li correspon a ella".