L’associació Jubilats per Mallorca ha decidit suspendre el seu tradicional sopar de Nadal i, en comptes d’això, organitza per al dia que el tenia previst, el proper 19 de desembre, un dejuni col·lectiu en solidaritat amb els presos polítics que fan vaga de fam.

L’acte tindrà lloc a Can Alcover de Palma, amb un seguit d’actes reivindicatius en suport dels vaguistes. S'organitzaran xerrades, tallers, llibre de signatures i altres activitats.

Jubilats per Mallorca expressa el seu suport a la denúncia que fan els presos polítics catalans amb la seva vaga de fam: "bloquejar recursos per impedir l'actuació dels tribunals europeus és un abús inadmissible, i que això ho faci tot un Tribunal Constitucional implica posar en perill els drets de tota la gent. Per expressar aquest suport enguany suprimim el sopar i festa de Nadal tradicionals i els substituïm per un dejuni de solidaritat en defensa de la democràcia", manifesta l'associació en un comunicat.

Jubilats per Mallorca considera que "la presa de consciència davant tota mena d’injustícies no ha de tenir límits". És per això que posen en marxa l'acció i conviden a participar-hi a tots els qui ho vulguin.