El fins ara diputat del PSC al Congrés de Diputats i candidat al 10-N José Zaragoza ha assegurat que el president de la Generalitat, Quim Torra, no truca al president en funcions, Pedro Sánchez, per buscar "solucions", sinó que segons la seva opinió fa "postureig" amb vista a la galeria.

"Per què ha de ser ara i ha de ser retransmès per TV3 de forma ridícula com si fos un 'gag' del Polònia. És evident que el senyor Torra, la seva reacció, no és buscar solucions. El que està fent és un postureig i una recerca de la confrontació política, però no parla seriosament", ha dit.

En una entrevista a Ràdio 4, Zaragoza ha justificat que Sánchez no agafi el telèfon a Torra perquè aquest últim, ha afirmat, "encara no ha condemnat la violència" succeïda en algunes protestes contra la sentència del procés.

"No ha condemnat la violència, i això és un perill", ha insistit el socialista quan l'entrevistadora, Gemma Nierga, li ha referit declaracions en les que Torra ha dit explícitament que condemna l'esmentada violència.


Per a Zaragoza, Torra "simula" que busca un diàleg que "en realitat no vol" mentre, en paral·lel, treballa en la "confrontació" per "imposar una determinada posició política".