Un dia després que saltés la notícia, el seu protagonista, ara a la presó, ha donat la seva versió dels hechos. El excomissari José Villarejo ha negat tenir relació amb l'incendi del Windsor i ha assegurat que és "rotundament fals" que se li fes "algun tipus d'encàrrec, de cap entitat o de cap persona, per sostreure o destruir físicament documents allotjats a l'edifici". Es tractaria de proves contra l'expresident del BBVA, Francisco González, en una investigació de la fiscalia per la venda d'una central de valors.

En un comunicat de cinc punts difós aquest dimecres pel seu advocat, Villarejo assegura que el document publicat en Moncloa.com que suggereix aquesta connexió és fals, i ironitza que no se li ha arribat a atribuir l'assassinat de Kennedy perquè quan va passar era menor d'edat. "És simplement una falsificació: mai no va ser realitzat ni per mi personalment ni per una persona sota el meu encàrrec o coneixement. Es tracta, en essència, d'una faula", denúncia.

1280px Windsor tower madrid VIQUIPÈDIA

En conèixer l'existència d'aquests papers, el jutge del cas Villarejo, Manuel García Castellón, va reclamar a Moncloa.com els documents que ha publicat sobre l'incendi del Windsor i que el vinculen a un encàrrec de l'excomissari per destruir proves comprometedores per a l'expresident del BBVA Francisco González sobre FG Valors.

Per a l'excomissari, aquest document "servit còmodament i impunement en safata a un portal archivisitado des de la irrupció del cas que per desgràcia porta el meu nom, és la prova viva, clamorosa i actualitzada del despropòsit que significa atribuir-me" l'autoria de "tan rocambolesques i fraudulentes filtracions". Diverses informacions han vinculat Moncloa.com amb l'excomissari.

Aquestes informacions, lamenta, el que fan és provocar "danys morals i en la salut a la meva família i a mi mateix, endinsant-se en els que ja patim en l'últim any i mig", quan va ingressar a presó.