El president de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Jordi Sànchez, ha assegurat que la Guàrdia Civil ha tancat la pàgina web de l’ANC. "Oferim diàleg i el primer que fan és tancar-nos la web", ha afirmat, en declaracions a Catalunya Ràdio. 

A més, en un tuit al seu compte personal, Sánchez ha condemnat aquesta "nova censura", assegurant que el tancament del web és "la seva resposta a la mà estesa de diàleg". Amb tot, el president de l'ANC ha assegurat la intenció de "seguir pacificament fent forta la democràcia".

A la pàgina web de l'ANC apareix el logotip de la Guàrdia Civil, al costat del missatge en castellà i anglès: "Aquest domini ha estat intervingut i es troba a disposició de l'Autoritat Judicial".

El tancament arriba poc després que Jordi Sánchez, juntament amb el president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, hagin vist la declaració d'independència com un pas "ferm" i "inequívoc" cap al camí de l'autodeterminació.

Totes dues entitats sobiranistes consideren que hi ha un compromís inequívoc del president i del Govern amb els resultats del referèndum i asseguren que es posaran "terminis" a la negociació per tal d'acomplir el mandat de l'1-O.