El president de la Cambra de Barcelona, Joan Canadell, ha contestat a través de les xarxes socials a la carta que li ha fet arribar el Ministeri d'Indústria en què li retreuen una manca d'imparcialitat per les declaracions que va fer sobre la sentència del judici al procés i li recorden quines són les seves funcions. Canadell es defensa de les crítiques i acusa el govern espanyol del seu doble raser, i posa com a exemple el president de la Cambra de Comerç d'Espanya, José Luis Bonet.

Canadell destaca en una piulada que "és curiós" que se l'acusi d'imparcialitat quan acusa el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, de no voler dialogar per solucionar el conflicte català que afecta empreses "i, en canvi, no ho faci amb el president Bonet quan tanca files amb el govern [espanyol]". Canadell recorda que Bonet, com a màxim responsable de la Cambra de Comerç d'Espanya, va enviar una carta a Sánchez en què mostrava el seu suport al govern espanyol.

Canadell recorda que Bonet, com a màxim responsable de la Cambra de Comerç d'Espanya, va enviar una carta a Sánchez dies després de fer-se pública la sentència on tancava files al costat del govern espanyol, definia el procés com un intent de subvertir l'ordre constitucional amb la convocatòria de l'1-O i denunciava el mal que havia fet a les empreses catalanes.