El secretari general de Podemos, Pablo Iglesias, ha demanat aquest dimecres la dimissió del president del PP, Pablo Casado. "Està enfangat fins al coll", ha assegurat Iglesias en unes declaracions a la Sexta fent referència a que l'actual líder popular va guanyar les primàries amb el suport de María Dolores de Cospedal, després que la dirigent popular hagi anunciat que deixa el seu escó al Congrés per les reunions i els encàrrecs a l'excomissari José Manuel Villarejo.

"Esperem que no apareguin ara gravacions de Casado amb Villarejo", ha ironitzat Iglesias, després d'assenyalar que el fet que Casado fos elegit president del PP amb el suport de Cospedal obliga el dirigent popular a assumir responsabilitats i dimitir, igual que ha fet ell amb altres formacions, segons ha dit.

En la mateixa línia s'ha pronunciat sobre el tema la secretària d'Acció Institucional de Podemos, Gloria Elizo, que s'ha preguntat "on queda la legitimitat de Pablo Casado si va guanyar les primàries del PP amb els seus compromissaris i un acord" amb Cospedal. "Sobre aquest pilar es va assentar el nou PP de Casado. Un altre pilar podrit", ha sentenciat.