El líder d'Unidas Podemos, Pablo Iglesias, ha manifestat aquesta nit respecte a la crisi política a Catalunya que totes les parts hauran de cedir i que el que es decideixi ho haurà de votar la ciutadania catalana.

Així ho ha comentat Iglesias al programa El Intermedio de la Sexta TV, en el qual ha assegurat que tots els actors polítics han de dialogar i cedir, i tots hauran de posar les idees a sobre de la taula.

Amb tot, ha opinat que no serà la catalana una qüestió que es resoldrà ni en dies ni en mesos, i ha afegit que el que passa a Catalunya ho han de resoldre els polítics i no els jutges.

Encara que amb por de decebre els seus votants, Iglesias ha considerat, respecte a la política general, que "toca arriscar-se i estar en les decisions" per, des del govern espanyol, poder canviar les coses.

Preguntat pels càrrecs que ocuparan al govern, ha respost que no comentarà res, ja que així ho ha acordat amb el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, que és, ha recordat, qui té la responsabilitat de nomenar-los.

Amb tot, ha referit que la proposta és molt satisfactòria per a la seva formació i que estan agraïts a la generositat del president del govern espanyol.