El líder del PSC, Miquel Iceta, ha donat suport aquest divendres a l'advertiment del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, a Torra sobre les conseqüències que pot tenir tornar a la via unilateral. "El senyor Torra sap perfectament quin és el camí que suposaria tornar a l'unilateralitat, el desacatament i el trencament de la legalitat", va sentenciar Sánchez, en referència al 155.

Iceta ha recordat que fora de la llei hi ha el "desastre" que ja s'ha viscut i s'ha mostrat confiat en el fet que els sobiranistes no repetiran "el mateix error". "Com que els independentistes són sensats i intel·ligents, estic convençut que no repetiran el mateix error", ha subratllat en una entrevista a l'ACN.

A més, el socialista ha assegurat que el diàleg és "absolutament" compatible amb el respecte a la llei i ha fet una crida que el Govern correspongui Sánchez amb voluntat de diàleg. "Convé ser molt clars, hi ha un diàleg possible dins la llei i això és el que hem ofert i que esperem que tingui fruits. Però és cosa de dos", ha afirmat.