El líder de Podemos, Pablo Iglesias, ha sorprès aquest dimecres al matí amb una piulada en què fa servir l'humor negre per riure's d'haver relegat Pablo Echenique dins la direcció de la formació. Després de la gran polèmica per la substitució del fins ara secretari d'organització del partit, Iglesias li ha volgut treure ferro públicament amb un muntatge.

El podemita ha editat una imatge de la sèrie Heidi en què es veu la protagonista llançant Echenique per un penya-segat. "Disfruta de la Purga, Echenique, que et durarà poc", ha indicat.

Iglesias fa referència als que l'han acusat de fer una purga a la direcció del partit, que ell nega amb rotunditat. De fet, ja s'ha anunciat que l'exsecretari tindrà un nou càrrec a la secretaria d'acció de Govern i s'ocuparà de les negociacions amb el PSOE.

Echenique ha respost a la piulada i l'ha acusat, seguint amb un to humorístic, d'"esgavellar la festa matutina als podemòlegs a les tertúlies". "Ara s'obre un nou debat importantíssim per al futur d'Espanya: Queda clar que l'Echenique és la Clara, però... Qui és la Heidi?", ha dit. 

De fet, Echenique ja havia protagonitzat abans altres bromes relacionades amb la seva discapacitat física, com ara un vídeo en què sota el lema del partit "Sí es pot", porta les seves maletes fins a un hotel.