El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, ha visitat aquesta tarda l'exconsellera Dolors Bassa i l'expresidenta del Parlament, Carme Forcadell, a la presó del Puig de les Basses a Figueres. La trobada ha servit per fer el traspàs de carteres de la conselleria que no es va poder realitzar quan es trobaven al centre penitenciari d'Alcalá Meco, a Madrid.

Homrani ha qualificat la situació en la qual han hagut de fer el traspàs "d'anomalia" i ha assegurat que l'única manera de resoldre-ho és que els "presos polítics" estiguin en llibertat. El conseller ha explicat que tant Bassa com Forcadell estan "fortes" i "serenes" però que "no estan a casa".

Durant la trobada, han abordat els reptes del Departament per aquesta legislatura i que se centraran, ha dit el conseller, en la "línia que sempre ha defensat Bassa, que considera que la millor política social és el treball digne". El Homrani ha explicat que Bassa també s'ha interessat pel desplegament de la Renda Garantida i per les lleis socials que el govern espanyol ha impugnat.