La portaveu de l'associació Hazte Oír, Teresa Garcia-Noblejas, ha comunicat que han denunciat un grup de militants de la CUP de Barcelona que, juntament amb la regidora de l'Ajuntament Eulàlia Reguant i candidats en les municipals, han parat aquest dimarts un autobús de l'entitat amb la cita 'L'avortament no és violència' atribuïda al candidat de Cs, Albert Rivera.

Els anticapitalistes, que han aturat l'autobús al carrer Pau Claris amb València, han exclamat consignes com "fora feixistes dels nostres barris" o "l'avortament és un dret" des de Twitter on han penjat un vídeo on es veu com agents dels Mossos d'Esquadra els aparten de davant de l'autobús. 

Els activistes han col·locat adhesius a la lluna frontal del vehicle i els Mossos d'Esquadra els han impedit seguir fent-ho, i han identificat el candidat de la CUP Barcelona en les eleccions municipals Francisco Garrobo, que ha criticat que, malgrat que el Parlament demanés que l'autobús no circuli, els Mossos han "acceptat" una denúncia interposada per Hazte Oír i l'han identificat.

En un comunicat, Garcia-Noblejas ha explicat que des de l'inici del recorregut havien comptat amb la protecció dels Mossos d'Esquadra: "L'agressió ha estat denunciada i els atacants identificats gràcies a les fotografies i vídeos duts a terme per diversos professionals de la Comunicació", i ha afirmat que l'autobús tornarà a circular aquest dimecres per Barcelona.

Hazte Oír ha posat en funcionament tres autobusos aquesta setmana amb frases de Rivera, Pedro Sánchez i dels populars Andrea Levy i Javier Maroto. Els temes són l'avortament, les lleis LGTBI i Catalunya.