El periodista Jordi Graupera ha reaccionat a les paraules de l'exministre socialista Josep Borrell, que ha assegurat que "s'han de desinfectar" els mitjans de comunicació. El també doctor en filosofia ha preguntat al candidat del PSC, Miquel Iceta, en un missatge a Twitter si aquestes declaracions volen dir que en el cas que governi el PSC es farà "fora periodistes per raons ideològiques" i de la resta de mitjans "controlaran" el discurs.

Graupera ha titllat Borrell de "feixista", un comentari que ha despertat l'interès del director adjunt del diari El País, David Alandete, que ha subratllat en un tuit que "un polític d'esquerres" està sent "acusat" de "feixista". "Així està Catalunya", ha deixat anar el periodista del diari de Prisa.

Borrell ha manifestat en un míting a Sabadell, que després de les eleccions catalanes caldrà construir ponts però primer "s'ha de desinfectar, per començar, els mitjans de comunicació", segons Ràdio Sabadell. L'exministre socialista ha carregat contra la televisió catalana i ha assegurat que si veiés "només TV3" ell també seria independentista.