El Govern ha penjat la butlleta de votació a la web del referèndum per tal que els usuaris la puguin imprimir. A la secció de material per descarregar hi apareix la butlleta en format pdf i amb la mida oficial de 105 mm per 148,5 mm.

Tant la pregunta ("Voleu que Catalunya sigui un estat independent en forma de república?") com les respostes són formulades en català, en castellà i en aranès. Paral·lelament, a la mateixa secció també es pot descarregar i imprimir el cartell censurat de l'1-O en mida DINA4.

Es tracta de l'anunci amb una fotografia on apareix un encreuament de vies i el lema "Vas néixer amb la capacitat de decidir. Hi renunciaràs? Ara més que mai, el futur de Catalunya és a les teves mans". Per accedir amb normalitat a la web del referèndum (ref1oct.eu), l'usuari ha d'utilitzar un proxy per evitar el bloqueig "per ordre judicial" que les grans operadores de telefonia apliquen a la web de l'1-O.

La mateixa web del referèndum és una rèplica de l'original, www.referendum.cat, clausurada per ordre judicial dimecres passat. Des d'aleshores, en accedir a l'adreça electrònica apareix un cartell de la Guàrdia Civil anunciant que el domini ha estat intervingut i a disposició de les autoritats judicials.

La Guàrdia Civil va lliurar un mandat judicial a l'empresa que l'allotjava, CDmon, amb seu a Malgrat de Mar, i els agents es van personar al local i van entregar en mà la notificació judicial. Paral·lelament, el Govern de la Generalitat va replicar la web en un nou domini (www.ref1oct.cat). 

L’aparició de la butlleta i l’anunci del referèndum arriba en ple auge de la campanya Empaperem, que insta la ciutadania a imprimir anuncis sobre el referèndum en impressores casolanes i encartellar els carrers de tot Catalunya i, seguidament, deixar-ne constància a les xarxes socials.

La campanya, engegada el cap de setmana, continua creixent.