L'advocat Gonzalo Boye està seguint amb molt d'interés la polèmica sobre l'allotjament de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, durant la crisi del coronavirus en un apartament de luxe a Madrid. La royal suite de Díaz Ayuso, situada al cor de Madrid, amb dues terrasses amb vistes al Palau Reial i a la Casa de Campo, té un cost de mercat de 200 euros diaris.

Això però, no és el que pagarà la presidenta a l'empresa propietària de l'immoble, Room Mate, per ocupar l'apartament des del dia 16 de març. Segons ha informat la Comunitat de Madrid, el preu pactat és de 80 euros diaris que abonarà Díaz Ayuso de la seva butxaca.

Davant aquest tracte de favor a la presidenta per part de Room Mates,  Gonzalo Boye es pregunta quin preu hauria de pagar si fes una reserva. "Si reservem a @RoomMateHotels ens aplicaran la "tarifa Ayuso" o la normal?, es pregunta amb ironia.

Coincidint amb la polèmica per l'apartament s'ha sabut que la Comunitat de Madrid va adjudicar un contracte a Room Mate per valor de 806.000 euros. L'administració autonòmica ha afirmat que es tracta d'un error que ja s'ha subsanat.