Thomas G. Schulze, un professor i psiquiatra alemany resident als Estats Units ha personalitzat la matrícula del seu vehicle i li ha col·locat la paraula 'Lliure'. Schulze ho ha fet públic en un vídeo a través del seu perfil de Twitter, on ha expressat en un excel·lent català: "No importa on visc, no importa on sóc, el meu compromís amb la llibertat de Catalunya mai s'aturarà".

En el mateix vídeo, Schulze ha instat "a tots els catalans i a tots els amics de Catalunya, estiguin on estiguin, a unir-se a la causa". No obstant, no és cap casualitat que aquest professor alemany hagi tingut aquest gest amb el país, ja que és el president de Foreign Friends of Catalonia (Amics Estrangers de Catalunya), una associació formada per ciutadans independents d'arreu del món compromesos en la defensa del dret a l'autodeterminació.

De fet, a la Diada de l'any passat, Schulze va pronunciar un discurs davant de milers de manifestants encoratjant-los que no s'aturessin per poder aconseguir la República catalana.