El trasllat de Joaquim Forn, Jordi Turull i Josep Rull es farà la setmana que ve, segons han informat fonts judicials. Els presos aniran des la presó d'Estremera fins al centre penitenciari de Lledoners, a Sant Joan de Vilatorrada. 

S'espera que sigui un trasllat ordinàri com el que es va fer ahir amb la resta de presos polítics i que facin parada a la presó de Zuera a Saragossa.

En aquest centre ja hi estan empresonats Oriol Juqueras, Raül Romeva, Jordi Sànchez y Jordi Cuixart​. Van arribar ahir al migdia.

Junqueras, Romeva i els Jordis van sortir d'Estremera dimarts i van fer nit a la presó de Zuera a Saragossa. Ahir van sortir cap a Catalunya. El canvi de vehicles s'havia de fer a can Brians 2 perquè l'última conducció la fessin els Mossos d'Esquadra, però abans encara es van aturar a Lleida, a la presó de Ponent, a deixar dos reclusos.

Van arribar a quarts d'una a la presó de Lledoners i a la tarda van rebre la visita del president de la Generalitat, Quim Torra.

Carme Forcadell i Dolors Bassa van sortir ahir al matí de la presó de dones d'Alcalà Meco i van anar directe a la presó de Puig de les Basses després de fer una parada tècnica a Zuer on van dinar.