La fiscal de Sala de Criminalitat Informàtica, Elvira Tejada, ha començat a recollir informació per determinar si el pirateig del correu electrònic professional del magistrat Manuel Marchena que ha reivindicat Anonymous Catalonia té rellevància penal i, per tant, suposaria un delicte. Fonts de la Fiscalia han confirmat a Efe aquestes gestions amb la Unitat de Delictes Telemàtics de la Policia Nacional, un pas anterior a l'obertura de diligències prèvies d'investigació.

Tot això mentre el mateix compte que aquest cap de setmana ha publicat captures de pantalla per demostrar que havien accedit al correu del president del tribunal que jutja el procés ha donat a conèixer aquest matí altres captures de pantalla per acreditar que han entrat en correus d'altres jutges.

Durant el cap de setmana, aquest grup de "hackers" va assegurar haver accedit per "pura casualitat" al compte de Marchena, sense trobar cap referència al judici que va acabar fa unes quantes setmanes.

Segons Anonymous Catalonia, la contrasenya del compte de correu de Marchena respon al nom "d'algú estimat" pel jutge i aquest codi, al costat del d'altres magistrats, figura en una base de dades de més de 9.000.000.000 de contrasenyes filtrades en el passat que és "accessible a qualsevol".

De fet, neguen haver emprès un "hacking" del compte del jutge i es mofen del fet que la seguretat de les institucions espanyoles "és la mateixa que el cadenat de la maleta que et ve amb un 0000".