Els correus electrònics dels membres del tribunal del procés han estat l'objectiu de hackers, segons el CNI. El Confidencial assegura, aquest dissabte, que l'agència d'intel·ligència ja hauria informat al Tribunal Suprem d'aquests intents d'accedir als correus dels magistrats de la Sala del Penal que jutja als presos polítics catalans.

El CNI argumenta que s'hauria tractat d'espiar els correus professionals de Manuel Marchena i dels altres sis jutges de la sala, que pengen del domini del poder judicial, però també alguns dels seus comptes de correu privats. L'agència d'intel·ligència hauria instal·lat tallafocs per evitar intrusions a aquestes comptes i ara està investigant l'origen del hackeig.

En aquests dies, amb el judici vist per a sentència, els jutges estan preparant les seves deliberacions, però també han decidit, probablement mitjançat l'ús del correo electrònic, qüestions tan estratègiques com la denegació de la llibertat provisional dels acusats o la negació del permís a Oriol Junqueras per ser acreditat eurodiputat.

Anonymous Catalonia s'ha atribuit els fets, però ha negat que haguessin hackejat res. També ha rigut de les investigacions del CNI, perquè assegura que ells ho van publicar abans a Twitter.