El diari financer britànic Financial Times ha triat una foto dels manifestants a Barcelona com a foto principal de portada de la seva versió impresa. El diari centra la seva crònica en els desafiaments que el govern espanyol enfronta arran de l'assalt policial a la Generalitat i les protestes al carrer. 

Diumenge passat, en un editorial, defensava la negociació entre els governs espanyol i català per definir un nou encaix sobre la base de l’Estatut del 2006, en to crític cap al sobiranisme, en un estrany gir respecte de la seva línia típica. En la portada d'aquest dijous el centre és més la reacció del carrer que l'acció policial.

Libèration, el diari de l'esquerra francesa, dedica una de les quatre peces de la seva portada a les protestes d'aquest dimecres a Barcelona amb el títol "L'escalada entre Madrid i Barcelona", de to més aviat futbolístic. La foto explica la resta. El diari no havia dedicat una atenció molt rellevant al cas a la seva web, però a la versió de paper ho han posat en primera: