Després que el jutge Llarena hagi enviat Jordi Turull a presó, la seva filla, Laura Turull, de només vint anys, ha afirmat que no pot entendre aquesta decisió. "El discurs que va fer el meu pare apel·lava al diàleg. Ell portava una solució sobre la taula i avui se'ls tanca una altra vegada. Jo de veritat que no ho puc entendre", ha afirmat en declaracions al Tot es mou de TV3.

La filla petita Turull, que es troba a casa dels seus avis amb la resta de familiars, ha relatat com ha viscut la decisió: "Quan vam sortir del Parlament va ser l'última vegada que ens vam veure. Aquest migdia hem estat parlant i m'ha dit que havia anat molt bé i que creia que amb el que havia dit el jutge potser anava bé. Ja veiem que no. Ja no he pogut tornar a parlar amb ell".

A més, ha afirmat que no s'esperava aquesta decisió. "Jo pensava que les últimes setmanes i ahir semblava que ens podíem posar d'acord. Es proposava parlar amb el president del govern i trobar una solució. Pensava que potser això serviria", ha confessat.

D'altra banda, ha afegit que té sentiments molt contradictoris. "Emocionalment és una muntanya russa: a vegades estic molt esperançada i a vegades molta angoixada. No sé on acabarem", ha explicat. La tertuliana Pilar Rahola, qui té una forta relació amb la família, no ha pogut contenir les llàgrimes i ha enviat un missatge d'ànims a tota la família.