El ministre de la Presidència, Relacions amb les Corts i Memòria Democràtica del Govern espanyol, Félix Bolaños, ha estat ingressat d'urgència a l'hospital per un còlic biliar produït per la presència de pedres a la vesícula. Segons han informat fonts de l'executiu a EFE i Europa Press, Bolaños està ingressat en un hospital públic de Madrid per una afecció que pateix des del passat 29 d'abril i que finalment ha estat diagnosticada com a un còlic biliar i coleocistitis, una inflamació de la vesícula. El ministre serà operat aquest mateix dissabte 6 de maig a la tarda. 

Bolaños cancel·la la seva agenda temporalment

El ministre Bolaños, una de les peces clau de l'executiu estatal i de l'actual cúpula del PSOE, ja ha anunciat als mitjans que cancel·larà tota la seva agenda programada pels pròxims dies mentre es recupera de la intervenció quirúrgica d'aquest dissabte i es reincorporarà a les seves funcions a mesura que rebi les indicacions mèdiques pertinents. 

Declaracions Felix Bolaños, Sant Jordi 2023. Foto: Montse Giralt
Félix Bolaños, Salvador Illa i Jaume Collboni a Barcelona pel Sant Jordi 2023. Foto: Montse Giralt

Xoc amb Ayuso a Madrid per l'acte del Dos de Maig

Félix Bolaños, que normalment fa de potaveu de l'executiu espanyol per a comentar els temes d'actualitat i les disputes polítiques, va estar recentment al focus mediàtic pel xoc amb la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, a la desfilada per la celebració del Dos de Maig. El ministre no estava invitat oficialment i la cap de protocol de la Comunitat de Madrid no li va deixar accedir a la tribuna d'autoritats públiques, en la que estaven Ayuso, el cap de l'Estat Major de la Defensa, Teodoro Esteban López, la presidenta de l'Assemblea de Madrid, Eugenia Carballedo, el líder del PP, Alberto Núñez-Feijóo, l'alcalde de Madrid, José Luis Martínez Almeida, el vicepresident de la Comunitat de Madrid, Enrique Ossorio i la ministra de Defensa, Margarita Robles. Les imatges de Bolaños rere la tribuna i la discusió amb la cap de protocol de la Comunitat es van fer virals a les xarxes socials. 

Europa Press ministre presidencia felix bolanos
El ministre de la Presidència a l'acte del Dos de Maig / Foto: Europa Press