Què està passant aquest 25 d’octubre? Des d'ElNacional.cat et portem cinc titulars destacats de la jornada. Posa’t al dia amb la selecció de notícies essencials d'avui amb aquest vídeo de menys de dos minuts:

Alberto Núñez Feijóo admet contactes indirectes amb Carles Puigdemont

El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha admès en un acte a Barcelona que ha establert contactes indirectes amb Carles Puigdemont i reconeix que el president de la Generalitat a l’exili no li ha mentit en els seus plantejaments. Feijóo demana als catalans que facin una revolució de debò i impedeixin que Pedro Sánchez esdevingui president.

Guerra oberta entre Pablo Iglesias i Ada Colau pel pacte PSOE-Sumar

Pablo Iglesias i Ada Colau estan protagonitzant una guerra de declaracions arran del pacte entre PSOE i Sumar, que Podem encara no dona per bo. Colau ha advertit Podem de les conseqüències que té aquesta negativa, i en un article al diari Ara, Pablo Iglesias acusa l’exalcaldessa de “patetisme” i “frustració autoritària”.

El Parlament agafa el correbous per les banyes i en tramitarà l’abolició

El Parlament ha donat llum verda que es pugui debatre si cal abolir els correbous en les seves modalitats més extremes, com els bous embolats. La proposta de comuns i la CUP ha tirat endavant gràcies al PSC i al suport de la majoria de diputats d’ERC i de Junts, que avui han donat llibertat de vot.

Cimera entre els cinc últims presidents del Barça pel cas Negreira

El Barça ha comunicat aquest migdia que aquest dimarts s’han reunit els cinc últims presidents del club per tractar conjuntament el cas Negreira. A la reunió, hi van assistir Joan Laporta, Josep Maria Bartomeu, Sandro Rosell, Enric Reyna i Joan Gaspart. Tot plegat poques hores abans que el Barça rebi el Xakhtar Donetsk en partit de Champions.

Tarda ennuvolada i una mica més càlida pel vent de ponent

El temps continua en aquest mig-mig en què no acaba de ploure ni tampoc d’haver-hi cel serè. No s’esperen pluges, però tampoc una tarda assolellada. El vent de ponent farà que pugin un pèl les temperatures.