El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha aprofitat el doble concert de Bruce Springsteen a Barcelona per fer mofa del president espanyol, Pedro Sánchez. Però no li ha acabat de sortir bé. Així, des d'un acte dels populars a Galícia, Feijóo ha demostrat que encara ha de depurar l'art de la burla i que no és un gran fan de Springsteen. Concretament, Feijóo ha intentat fer broma amb els mitjans aeris i terrestres que ha utilitzat Sánchez durant la seva visita a la Corunya d'aquest divendres. "Pel número de gent que portava i pels mitjans aeris i terrestres, pensava que era Bruce Sprinter, però no, no era Bruce Sprinter", ha bromejat Feijóo. Intuïm que amb "Sprinter" Feijóo es referia a Bruce Springsteen. Però, en l'intent d'atacar irònicament a Sánchez, Feijóo ha dit dues vegades “Sprinter” en lloc de Springsteen. L'anglès ha jugat una mala passada a Feijóo, que ha demostrat no ser un gran fan del 'Boss'.

🔴 Bruce Springsteen, DIRECTE | Última hora del segon concert del 'Boss' a Barcelona
 

Feijóo ha pronunciat de forma molt particular el nom de l'artista nord-americà: "Bruce Sprinter". La relliscada, per descomptat, ja ha aixecat molta polseguera a les xarxes socials en forma de comentaris i mems.  

El president gallec ataca Sánchez amb més encert

Alfonso Rueda, president del PP de Galícia i de la Xunta, també ha fet servir la visita de Pedro Sánchez a Galícia per atacar-lo. Ell, però, ha tingut més èxit. "Ha arribat a la visita predicant amb l'exemple sobre el canvi climàtic, però va pujar a un helicòpter a la Moncloa, va aterrar en un aeroport a Madrid per pujar al Falcon, va aterrar a la Corunya, va muntar una caravana de cotxes i es va ficar per la porta del darrere en un míting”, ha afirmat.

Les relliscades de Feijóo no passen factura al PP

Feijóo, seguint l'estela de Mariano Rajoy, ja ha protagonitzat diverses ficades de pota. Però aquestes pixades fora de test no estarien passant factura al PP, ans al contrari. De fet, les enquestes somriuen al PP. La més recent, publicada per El Mundo, apunta que els populars podrien governar amb Vox. Així, Feijóo obtindria un 30,5 % dels vots, gairebé un 10% més que el 2019, quan la formació, liderada pel defenestrat Pablo Casado, va obtenir un 20,8% dels sufragis. Aquest creixement respondria, parcialment, a la capacitat de captar vots de Vox, que obtindria el 13, % dels vots, un punt i mig menys que el 2019. En escons, els resultats de la dreta serien de 137 per al PP i 39 per a Vox. I junts assolirien els 176 escons, el llindar que marca la majoria absoluta justa.