El passat mes de gener, Patrimoni Nacional va calcular que l'exhumació i el trasllat del Francisco Franco costaria al govern espanyol 3.738,90 euros, ara el diari Público assegura que serà tres vegades més car. El citat mitjà assegura que l'exhumació està pressupostada en 11.709 euros.

En una resposta a una pregunta a través del Portal de Transparència, el Ministeri de la Presidència explica que "una empresa s'encarregarà de la tasca d'exhumació i trasllat" i que "el pressupost d'adjudicació per a les actuacions que consten en el contracte ascendeixen a 11.709 euros, IVA inclòs".

Aquesta xifra està lluny de la dels 3.798,90 que a principis d'any apuntava El Independiente que havia tingut accés a la memòria de 17 pàgines que detallava aquesta informació del cost i que, a més, descrivia detalladament les feines que s'hauran de fer al Valle de los Caídos per retirar la llosa i tapar el forat que quedarà un cop s'hagi aixecat la làpida. 

Ara, la Moncloa informa que el pressupost es triplica i que tot això sense contar, encara, amb les despeses per a la inhumació posterior al panteó del cementiri de Mingorrubio.