L'exsubdirectora de l'Institut de Dret Públic (IDP) de la Universitat Rei Juan Carlos de Madrid (URJC) i exdirectora del màster que va realitzar la ministra de sanitat, Carmen Montón, Laura Nuño, ha afirmat que no hi va haver "cap" irregularitat en el curs de postgrau que va realitzar la ministra i ha assegurat que va presentar un treball

Així ho ha manifestat a la sortida dels jutjats de Plaça Castella, on estava citada a declarar en relació amb les presumptes anomalies detectades en el màster de l'expresidenta regional Cristina Cifuentes. La declaració de Nuño com a imputada ha quedat suspesa fins al dia 24.

A la sortida del jutjat, s'ha preguntat a Laura Nuño sobre les possibles irregularitats en el màster que va fer Montón, y aquesta ha indicat que no hi va haver "ninguna", afirmant que l'ara ministra sí que va presentar un treball.

Irregularitats

Segons avança aquest dilluns eldiario.es, Carmen Montón, sent diputada i portaveu d'Igualtat en el PSOE, va superar amb una nota mitjana de 8,43 un Màster en Estudis Interdisciplinaris de Gènere a la universitat pública en el curs 2010/2011, malgrat que el va començar quan la meitat de les assignatures ja havien finalitzat.

Montón va pagar la matrícula fora de termini, tres mesos després, i va superar la meitat de les matèries sense anar a les classes i sense tractar amb els professors, segons eldiario.es. La directora del màster era Laura Nuño, imputada en el cas Cifuentes i número dos del catedràtic que dirigia el polèmic institut, Enrique Álvarez Conde, des de desembre de 2017.