Un col·lectiu jove que s'autodenomina l'únic constitucionalista de Catalunya ha llançat una campanya "per netejar la UAB" de pintades independentistes. "Estem aquí per netejar les pintades plenes d'odi realitzades per grups ultres tolerades pel rectorat", expliquen en un vídeo difós a les xarxes socials. 

La plataforma, que es diu S'ha acabat, està formada per joves estudiants que anteriorment han estat implicats amb altres moviments unionistes com Societat Civil Catalana, així com amb Ciutadans

El lema del col·lectiu és "Donem la cara" i, concretament, el vídeo promocional el protagonitza una jove estudiant que el programa d'Antena 3 Espejo público va entrevistar per denunciar que rebia amenaces a la UAB.

S'ha acabat vídeo UAB joves unionistes Noia Cs SCC   S'ha acabat

La mateixa cadena de televisió la va tornar a entrevistar uns dies després, quan va assegurar que ja tenia una doble titulació de cinc anys i mig per plantejar dubtes sobre si seria possible trobar feina a Catalunya. La UAB no va trigar a denunciar el mitjà per falta d'ètica periodística

Estudiant unionista SCC  ANTENA3

Antena 3

Aquesta mateixa estudiant integra la secció juvenil de Ciutadans.

I també està vinculada a Societat Civil Catalana.

El vídeo de la plataforma S'ha acabat explica que "no permetran que les pintades embrutin l'espai que és de tots". Amb un muntatge musical reivindiquen que "no permetran que els radicals incitin a l'odi i a la violència a la universitat". Al vídeo hi apareixen els joves repintant les parets de gris i hi intercalen frases com "aconseguirem amb tu que la UAB sigui un espai on els estudiants ens unim per defensar la llibertat i la convivència". El muntatge audiovisual també diu: "Mai més ningú tornarà a ser silenciat". 

El vídeo ha rebut ràpidament mostres de suport dels sectors unionistes i la diputada de Ciutadans Sonia Sierra o el president del PP català, Alejandro Fernández, entre d'altres, han qualificat al col·lectiu de "valents".