Espejo público ha entrat en una voràgine anti-independentista en competició amb El programa de AR. Les dues reines del matí s'estiren dels cabells per un punt de share. Fins ara era s'esgarrapaven per una exclusiva sobre Marta del Castillo, però ara ho fan per Catalunya. Susanna Griso està guanyant en audiència el que està perdent en equanimitat. Ser catalana comença a suposar-li un  problema i per fer-se perdonar el pecat original s'oblida dels principis del periodisme. En el seu últim programa va donar veu a una estudiant que denunciava suposades llistes d'estudiants no independentistes a la UAB. El problema ve de fer creure que has furgat en periodisme d'investigació i ocultar un detall sense el qual la denúncia no pot entendre's. La noia que pretén passar per universitària anònima és en realitat una activista de Ciutadans i de Societat Civil Catalana. La seva denúncia era aquesta:

"Se nos escupe, abuchea y se nos llama fachas". La jove de C's confessa que vol marxar de Catalunya però abans passa per Antena 3 per fer bullir l'olla de l'anti-independentisme amb música de pena i un advertiment sobre fons negre per recordar que es grava en un bar i no al campus "por temor a represalias". El drama a quarts d'una del migdia atemoria cinc-centes mil tietes a Espanya (16,8%)

espejo publico   twitter

Indignació entre unionistes creient que es talla la cara de noies als campus universitaris i indignació entre independentistes per la manipulació, ocultació i frau que entenen que desplegava Espejo público. La denunciant dels rissos està tan polititzada que sembla la neboda d'Inés Arrimadas.

Això ha desencadenat la ira dels independentistes contra Griso, que ha hagut de llegir qualificatius insultants per ocultar el joc polític que hi havia al darrera del seu "reportatge d'investigació". Baralles de bar entre miquelets, els mercenaris de la Guerra de Successió: Iceta contra Calçada.

Però el que de debò deu ferir a l'expresentadora dels Telenotícies de TV3 és com a casa seva no li perdonen aquest "reportatge" amb paraules molt gruixudes:

Griso podria fer un homenatge a Catalunya i a una altra catalana cèlebre: Mercè Rodoreda. El proper Espejo público podria titular-se Mirall trencat.