Alguns espanyolistes fan vacances però això no els impedeix continuar la croada contra els símbols independentistes que, esperonada per Ciutadans i Partit Popular, està generant cada dia escenes de tensió.

Ara, segons un vídeo difós per les xarxes socials, el rebuig a l’independentisme ha arribat a les platges italianes, on un espanyolista murcià ha “exigit” a un empresari d’aquell país que retiri una estelada que onejava en un lloc preeminent del seu restaurant.

L’espanyolista, que opina que l’estelada és la bandera d’uns “nazis obsessionats” i que representa “valors racistes i xenòfobs” va “exigir” al responsable d’un local de la platja d’Arma di Taggia, a la Ligúria, la retirada de la bandera. L'empresari va claudicar davant les demandes i la va arriar, tot assegurant que la tenia perquè algú li havia regalat.

Poc després, el mateix responsable del restaurant hissava una altra bandera, amb tota probabilitat la de Mèxic, ja que tot i tenir els mateixos colors que la italiana -tres franges verticals en color verd, blanc i vermell- es diferencia d’aquesta per la presència de l’escut. En tot cas, la bandera d’un país que al seu moment també es va independitzar d’Espanya.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat