Alguns espanyolistes fan vacances però això no els impedeix continuar la croada contra els símbols independentistes que, esperonada per Ciutadans i Partit Popular, està generant cada dia escenes de tensió.

Ara, segons un vídeo difós per les xarxes socials, el rebuig a l’independentisme ha arribat a les platges italianes, on un espanyolista murcià ha “exigit” a un empresari d’aquell país que retiri una estelada que onejava en un lloc preeminent del seu restaurant.

L’espanyolista, que opina que l’estelada és la bandera d’uns “nazis obsessionats” i que representa “valors racistes i xenòfobs” va “exigir” al responsable d’un local de la platja d’Arma di Taggia, a la Ligúria, la retirada de la bandera. L'empresari va claudicar davant les demandes i la va arriar, tot assegurant que la tenia perquè algú li havia regalat.

Poc després, el mateix responsable del restaurant hissava una altra bandera, amb tota probabilitat la de Mèxic, ja que tot i tenir els mateixos colors que la italiana -tres franges verticals en color verd, blanc i vermell- es diferencia d’aquesta per la presència de l’escut. En tot cas, la bandera d’un país que al seu moment també es va independitzar d’Espanya.