El Govern de la Generalitat tampoc no ha estat convidat al 63 Meeting de l'ICANN, l'organisme que gestiona les direccions d'internet i que, per primera vegada, es reunia a Barcelona. L'ICANN ha assegurat que no ha convidat a cap representant català perquè diu que només hi convida a governs. El cas és però que el govern espanyol tampoc no ha fet res per corregir aquest fet.

El conseller de Polítiques Digitals, Jordi Puigneró ha exposat a través de les xarxes socials que "l'Estat espanyol està agafant gust a fer actes a Barcelona procurant que cap representant del govern hi participi". El conseller fa referència al Fòrum Regional de la Unió per la Mediterrània (UpM) on la Generalitat tampoc no hi va ser convidada. En aquell moment, el ministre d'Afers Exteriors, Josep Borrell, no va considerar oportú convidar a Torra per "no donar-li un escenari" per "vilipendiar el bon nom d'Espanya". En aquella ocasió, el govern va condemanar la "falta de respecte institucional" del govern espanyol. 

Puigneró ha afegit, en aquesta nova ocasió, que "sembla que el 'diàleg' del PSOE és aquest: silenciar la denúncia internacional per la repressió física i digital de l'1-O"

L'Ajuntament de Barcelona sí que va rebre una invitació per assistir a congrés, tot i que no va arribar fins el passat divendres a la tarda. El consistori hi participa com a registrador de la marca .barcelona. La fundació privada, Puncat, també hi ha estat present. Tot i això, alguns dels seus membres han expressat cert malestar per la poca presència, segons recull El Periódico.