Un escamot d'ultra dreta ha amenaçat veïns i veïnes de Celrà (Gironés) i ha destrossat material en suport als presos polítics i exiliats. Els fets s'han produït aquesta matinada i els ha denunciat, via Twitter, l'alcalde de la localitat, Daniel Cornellà (CUP). 

Segons el batlle, els atacants anaven equipats amb bats de ferro, pedres i fins i tot una destral. A més a més, Cornellà ha explicat que van llençar objectes contra el seu cotxe. 

En declaracions a Catalunya Ràdio, l'alcalde de la localitat ha indicat que, juntament amb altres veïns, denunciarà els fets alegant danys al seu vehicle i amenaces.

Entre el material en suport als presos destrossat hi ha aquesta guillotina de fusta pintada de color groc i amb el dibuix d'una corona. L'alcalde ha apuntat que els atacants anaven amb dos vehicles i que venien del Maresme, on hi ha diversos grups ultres que es dediquen a retirar material relacionat amb l'independentisme. 

En aquest vídeo es pot observar la tensió entre els ultres i els independentistes i l'arribada dels Mossos d'Esquadra. L'alcalde ha relatat que la policia catalana els va retirar els objectes perillosos.