L'Ajuntament d'Arroyomolinos, l'únic que governa Cs a la comunitat de Madrid, ha manipulat un concurs públic per col·locar un candidat del partit d'Albert Rivera, segons ha informat la Cadena Ser. L'Ajuntament va rebaixar el juliol del 2017 fins a dues vegades la nota de la guanyadora del concurs per portar les xarxes socials del municipi, segons consta en una gravació de les entrevistes.

Segons l'emissora, a la plaça hi optaven tres persones i hauria d'haver recaigut en qui obtingués més puntuació, sumant una entrevista i un concurs de mèrits. Va guanyar una candidata, de nom Rebeca, però Víctor Guillén era el candidat preferit pel llavors alcalde, Carlos Ruipérez, de Ciutadans, que va ser detingut després en l'operació Enredadera

L'assessora jurídica del tribunal, María Ángeles San Román, va proposar tornar a votar el candidat, amb l'argument que la guanyadora "com que té família tindrà problemes". El cas és que es va repetir la votació, però va tornar a guanyar Rebeca. I davant d'això haurien baixat la nota a la candidata que no volien.

El candidat de Cs va aconseguir així la plaça, remunerada amb uns 40.000 euros bruts a l'any. El seu contracte es va acabar, però segueix a l'Ajuntament com a assessor de l'actual alcalde, Andres Martínez, també de Ciutadans.