La fiscal general de l'Estat, Dolores Delgado, s'ha reunit aquest dimecres a la tarda amb el director d'Okdiario, Eduardo Inda, i el seu número dos, Manuel Cerdán, poques hores abans de l'excarceració de l'excomissari José Mauel Villarejo, segons ha avançat el digital Ctxt, que també ha pogut gravar com tots tres sortien del mateix edifici del centre de Madrid. 

La reunió s'ha celebrat als volts de les tres de la tarda en un edifici del centre de Madrid, molt pròxim a la Puerta del Sol i hauria durat una hora. El digital que ha destapat la celebració d'aquesta reunió, ha pogut captar com Inda i Cerdán, tots dos amb una molt bona relació amb Villarejo, sortien de l'edifici i com, 25 minuts després, ho feia Delgado, acompanyada de dos escortes i un asesor, que ha intentat no ser vista.

Segons publica també Ctxt, el pis on s'hauria celebrat la trobada és propietat de la parella de Delgado, Baltasar Garzón. Cal apuntar, que el bufet d'advocats de Garzón, representa un dels implicats en el cas Villarejo, el comissari García Castaño.

Una nova taca a l'expedient

Aquesta trobada amb Eduardo Inda, que també està imputant en un cas judicial juntament amb Villarejo, per la seva presumpta participació per l'assetjament a l'inspector Rubén López quan investigava la causa del "pequeño Nicolás", suposa una nova taca en l'expedient de Dolores Delgado. Cal recordar que, quan era ministra de Justícia, ja es va descobrir la relació entre Delgado i l'excomissari.

 

Villarejo surt de la presó

Aquesta tarda, després de més de tres anys de presó preventiva, José Manuel Villarejo, ha pogut sortir de la presó. L’Audiència Nacional ha ordenat la seva llibertat provisional amb mesures cautelars. En sortir del centre penitenciari d’Estremera, l'excomissari ja ha assegurat que no fugirà i que declararà allà on sigui necessari. De fet, demà mateix declara a l’Audiència Nacional per les peces 26 i 29 del cas Tàndem. “Serà molt interessant el que declararé”, ha assegurat, tenint per davant una trentena de peces judicials obertes. També ha denunciat maltractaments i tortures.

Davant dels mitjans de comunicació, Villarejo ha aprofitat per a retreure que no se li hagi respectat la presumpció d’innocència. També ha deixat alguna fase enigmàtica, com que “les clavegueres no generen merda; la netegen”.