Aquest diumenge serà a Madrid. Diumenge que ve, a Barcelona. Diverses entitats espanyolistes han convocat per al 17 de febrer una manifestació a Barcelona en contra del president del govern espanyol, Pedro Sánchez a les 11.30 hores a la plaça Urquinaona.

Entre les entitats convocants hi ha la Convivència Cívica Catalana, Coordinadora per Tabarnia, Somatemps, Empresaris de Catalunya, Espanya i Catalans, Los de Artós, Profesores por el Bilingüismo i Españoles de a pie, entre altres. El lema de la protesta és "Catalunya és Espanya, eleccions ja!".

Els organitzadors esperen que la manifestació compti també amb el suport dels partits polítics contraris a la independència i d'altres entitats espanyoles.

En un comunicat, Espanya i Catalans ha explicat que "el teixit associatiu català" ha decidit actuar de forma conjunta i "recolzar" les mobilitzacions convocades per a aquest diumenge en la plaça Colón de Madrid per PP i Cs per a dir "basta" a la política del Govern socialista respecte a Catalunya.