Part dels votants, més d'un terç (36,1%), de Podemos veu "incompatible" la compra del xalet d'Irene Montero i Pablo Iglesias amb els valors que representa el partit. Aquesta incompatibilitat creix si es mira al conjunt d'espanyols, que rebutgen per golejada (65%) que es pugui relacionar la nova casa amb les idees de Podemos, segons una enquesta elaborada per Sociométrica per a El Español.

El 36,1% dels votants de Podemos veu aquesta mateixa incompatibilitat. La xifra supera el 90% entre els qui donen suport a PP i Ciudadanos, amb un 94,3% i un 92,7% que el veuen incompatible, respectivament. Els votants del PSOE mantenen una posició més distant, amb un percentatge d'incompatibilitat del 47,2%.

No obstant això, hi ha un ampli gruix d'espanyols (49%) que els "dona igual" la qüestió. D'entre els que han participat en l'enquesta, només un 7,7% assegura aprovar la compra i un 41,4% dels ciutadans la desaprova. Entre el votant podemita, l'aprovació puja el 22,7%, mentre que el 19,8% ho desaprova. A una majoria molt àmplia (56,3%) li és indeferent.