La projecció exterior de la imatge de Barcelona, amb 6,47 punts en una escala de 10, i la disponibilitat i qualitat del subministrament d'aigua a la ciutat, amb 6,19 punts, són els dos aspectes el funcionament dels quals més satisfà els barcelonins. El top manta i el preu de l'habitatge, per contra, són els que més insatisfacció provoquen. Aquest és el resultat d'una enquesta de Feedback per a ElNacional.cat a 23 dies de les eleccions municipals i just després de les generals espanyoles del 28-A.

Els barcelonins també aproven la il·luminació dels carrers (5,96), el funcionament del transport públic (5,91) i, significativament, la qualitat i quantitat del turisme que atreu la ciutat (5,48). En total, els enquestats puntuen amb 5 punts o més cinc del total de 13 àmbits plantejats, igual com succeïa a l'enquesta publicada el 25 de febrer passat sobre les mateixes qüestions.

A partir d'aquí, els enquestats suspenen l'ampliació i funcionament del carril bici (4,79); la neteja de la ciutat (4,67), la circulació i el trànsit (4,44) i la seguretat ciutadana (4,22). Per sota del 4 situen el control de l'incivisme i de la prostitució a la via pública (3,58), les ocupacions il·legals d'habitatges (3,33) i, finalment, el control i regulació del top manta (3,01) i el preu de l'habitatge, l'aspecte que més insatisfacció genera, amb un 2,99.