La projecció exterior de la imatge de Barcelona, el funcionament del transport públic i la disponibilitat i qualitat de l'aigua són les qüestions que més satisfan els barcelonins. En canvi, el preu de l'habitatge, el control i regulació del top manta i les ocupacions il·legals d'habitatges són les que més insatisfacció desperten, segons l'enquesta de Feedback per a ElNacional.cat quan falten 12 dies per a la celebració de les properes eleccions municipals. 

Els enquestats es declaren satisfets sobre 6 dels 13 àmbits que es proposa valorar a l'enquesta, mentre en altres 7 expressen la seva insatisfacció. A la capçalera del rànquing col·loquen la projecció exterior de la imatge de Barcelona, a la qual atorguen 6,42 punts en una escala de 0 a 10. En segon lloc, el funcionament del transport públic (6,27) i, en tercer, la disponibilitat i qualitat de l'aigua (6,24). 

La qualitat i quantitat del turisme que atreu la ciutat (5,87), la il·luminació dels carrers (5,75) i l'ampliació i funcionament del carril bici (5,51) també recullen nivells de satisfacció positius.

Per contra, se situen per sota de l'aprovat la circulació i el trànsit (4,85), la neteja de la ciutat (4,73), la seguretat ciutadana (3,89) i el control de l'incivisme i la prostitució a la via pública.

Els tres aspectes que generen més insatisfacció, segons els enquestats, són les ocupacions il·legals d'habitatges (3,01), el control i regulació del top manta (2,72) i, el que més, el preu de l'habitatge (2,49).