Encara falta un mes per a les eleccions. Però Albert Rivera ja sembla pensar més en l'endemà del 28-A. És en aquest context que el líder de Ciutadans ha ofert aquest dimarts al president del PP, Pablo Casado, formar un govern de coalició per fer fora els socialistes de la Moncloa. "Li estenc la mà aquí i ara per formar govern i fer fora Sánchez i els qui volen liquidar Espanya", s'ha compromès. Ho ha qualificat d'"obligació patriòtica".

En un acte polític a la Corunya, el dirigent unionista ha tallat de socarrel totes les especulacions sobre un possible pacte entre Ciutadans i el PSOE després de les eleccions, alimentades pel ministre de Foment José Luis Ábalos. "Els espanyols han de saber que o Sánchez o Ciutadans amb el PP", ha assegurat. Ha afegit que "amb aquest PSOE de Sánchez no hi ha res a parlar", per no deixar lloc a dubtes.

"Crec que és una emergència nacional enviar Sánchez a l'oposició", ha sostingut Albert Rivera. "Els ciutadans hauran de decidir si aquest govern l'encapçala Ciutadans o el PP", ha continuat. Malgrat tot, s'ha mostrat confiat que aquest govern de coalició seria encapçalat pel seu partit. 

Però, més enllà dels resultats que obtinguin a les eleccions del 28-A, el líder de Cs ha dit que té clar que vol governar Espanya "per treure les urpes de Torra, Puigdemont i Rufián del meu país".