El president de Cs, Albert Rivera, ha demanat un "esforç" als votants "moderats, liberals, de classe mitjana i indecisos" perquè vagin a votar. "Podem tenir la clau d'Espanya, podem desbloquejar el país i el podem posar en marxa", ha dit Rivera aquest diumenge al matí després de votar a Pozuelo de Alarcón.

El president de Cs ha avisat que si els "moderats" es queden a casa i el "centre no es fa més gran, guanyen els extrems" la qual cosa dibuixa un escenari "ingovernable". Rivera s'ha reivindicat com a garant de la "sensatesa" i "l'únic" que, encara que estigui a l'oposició, farà "un pas endavant per desbloquejar".

El líder de Cs ha assegurat que encara "hi ha partit" malgrat la baixada de la formació unionista que pronostiquen els sondejos i ha dit que dissabte un 25% dels votants encara no havia decidit el seu vot.

Rivera també ha tornat a reclamar al govern espanyol en funcions que garanteixi que a Catalunya es pot votar amb "absoluta llibertat": "Cap radical pot coartar la llibertat", ha remarcat.