El periodista Ernesto Ekaizer ha assenyalat al programa de ràdio Versió RAC1, que el jutge Diego de Egea, que ha ordenat les detencions de membres de CDR i ha incorporat l'acusació de terrorisme contra Tamara Carrasco "és un jutge jurídic militar".

Segons Ekaizer, és molt important aquesta dada "per entendre la psicologia que té el magistrat". "De Egea va dir que si Puigdemont declarava la independència ordenaria detenir-lo. Algú li va recordar llavors que l’Audiència Nacional no hi tenia competències. I ell va respondre: ‘És que estava tan agitat...", ha afegit.

El Cos Jurídic Militar s'encarrega de l'assessorament jurídic i de l'aplicació de la Justícia a les Forces Armades. De Egea ha passat a la Justícia ordinària perquè ara és jutge de suport del jutjat número 6 de l’Audiència Nacional.

D'altra banda, Ekaizer ha assegurat que la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, té "les hores comptades", i ha titllat de "màfia mastergate" el que ha passat a la Universitat Rey Juan Carlos. "El que està passant a aquesta Universitat és un símptoma del que és el PP a escala espanyola. No hi ha un centímetre de terra que trepitgi el PP on no hi hagi corrupció", ha assegurat.