El portaveu adjunt de JxCat al Parlament, Eduard Pujol, ha apel·lat a mantenir la unitat de l'independentisme "els 365 dies de l'any", perquè d'aquesta forma els catalans seran "imbatibles" davant la "repressió absolutament embogida de l'Estat espanyol". 

Pujol ha participat aquest matí - al costat del president de la Generalitat, Quim Torra, i el conseller d'Interior, Miquel Buch - en un acte solidari per lluitar contra l'esclerosi múltiple a les piscines del Club Natació Atlètic Barceloneta, que li ha servit per llançar una analogia política: "quan anem a una, el país és imparable".

També el propi Torra ha celebrat que quan els catalans s'"han de mullar" per causes com l'esclerosi o d'altres motius solidaris, ho fan, i ha apuntat que és "motiu d'orgull per al país" que 100.000 persones comparteixin aquesta campanya.

A la mateixa línia, Pujol ha defensat que els catalans són "imbatibles" si mantenen la seva unitat "els 365 dies de l'any", plantejant-se com a objectius "la independència i que la gent visqui millor". 

"Ho ha dit el president del meu país i té tot el suport de Catalunya, del meu grup parlamentari, de la gent que hem anat a la llista, el suport dels votants...", ha insistit.

Eduard Pujol ha apel·lat a aquesta resposta unitària davant la "repressió absolutament embogida de l'Estat espanyol" durant l'últim any i mig, en el qual, ha afirmat, "les togues s'han mogut com han volgut, els jutges han fet el que han volgut, la policia ha fet el que li ha donat la gana".