La designació de Laura Borràs com a candidata de JxCat a la presidència de la Generalitat no ha passat desapercebuda. De fet, ha provocat una reacció contundent en molts àmbits. També a la premsa de Madrid. Sense anar més lluny, el digital El Español ha descobert, llegint un altre digital, que la candidata va aparèixer ballant en l'anunci d'una beguda gasosa quan tenia 24 anys. Les dues aparicions fugisseres de la candidata, com a fons rere els protagonistes de l'espot, han servit de fil conductor d'un suposat perfil de la candidata.

"Hi haurà qui n'hi vulgui dir periodisme, arrossegant així el nom d'una professió noble pels fems. A parer meu, és molt més precís dir-ne escombraria masclista. Més enllà de les àmplies diferències polítiques que ens separen, tot el meu suport, Laura Borràs. Fan fàstic", es lamenta el dirigent de Podemos.

De fet, les carregades que està rebent Borràs les darreres hores han provocat un intens ressò a les xarxes, tant a favor com en contra. Entre els missatges de suport a la candidata hi ha el de l'expresident i un dels principals avaladors de la seva candidatura, Quim Torra, que ha pronosticat que ja va camí de superar la "pluja d'insults" que va rebre ell. "No toleren una dona, doctora, culta i independentista. De fet, no toleren que pensi. És especialment menyspreable el masclisme que ha aflorat", denuncia.

Borràs ha replicat a Torra amb ironia: "El problema és que tu ja eres president i jo només fa 24h que soc candidata".