Laura Masvidal, la dona del conseller Joaquim Forn, ha parlat aquest matí de la difusió del vídeo en el què apareixen Forn, Raul Romeva i el vicepresident Oriol Junqueras en el dia a dia a la presó d'Estremera. En una entrevista a 'El Món a RAC1', Masvidal ha dit: "Ho estic païnt. No puc entendre que pugui sortir un vídeo així d'allà dins".

La parella de Forn considera que la presó "haurà de donar explicacions" de la filtració d'aquestes imatges i assegura que "les ha hagut de gravar algú de dins, un funcionari o un company de cel·la". "Jo mai havia vist, el pati o la cel·la. Son espais privats", ha dit. Amb tot, Masvidal assegura que les imatges no li "molesten" però li sembla "indignant i al·lucinant que puguin soritr d'allà dins. No acabo d'entendre la intenció". 

La dona de Quim Forn, també ha parlat als micròfons d''El Matí de Catalunya Ràdio' on ha explicat que la van avisar que hi havia aquestes imatges i que "es publicarien". "Entenc que siguin notícia i que un mitjà les vulgui publicar. El tema no és l'ètica de la premsa". Per a Masvidal el problema no és que s'hagin difós, és que algú ho hagi pogut gravar. "És una vulneració constant dels seus drets. Avui són aquestes imatges, demà vés a saber", ha dit.