El Parlament britànic publica a la seva pàgina web la moció presentada pel diputat del Partit Nacional Escocès (SNP) George Kerevan en suport a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell. A l'enllaç, es poden consultar les signatures de suport dels diputats de Westminster en temps real, juntament amb el partit al qual pertanyen, el districte electoral que representen i el dia en què van signar la moció.

La llista, que ja compta amb 18 diputats signants, va acompanyada del text original on s'expressa la "preocupació" per la decisió del TSJC de tirar endavant el judici a Forcadell per "suposadament" violar la llei espanyola en permetre el debat del referèndum. El text també posa el focus en la possibilitat que la presidenta fos inhabilitada. 

L'objectiu final de la moció és instar el govern espanyol a reconsiderar el processament i buscar una solució als seus desacords amb els membres del Parlament català a través del diàleg mutu.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat